2017. április 15., szombat

Rod Stewart na ventilátore, ktorej nos bol rozbitý futbalu:, Je to kontaktný šport '

Rod Stewart dimissed sťažnosti ventilátorom, ktorého nos bol rozbitý futbal spevák kopol do publika. Pýtal incidentu TMZ, Stewart ponúkol prastarú reakciu futbalistu obvinil zo špinavej hry "Je to kontaktný šport"

Mostafa Kash podal žalobu na Clark County, Las Vegas, vyhlasovať odškodnenie vo výške viac ako £ 6,000, po incidente pri koncerte pri paláci Caesara v Las Vegas v októbri 2012. je Jeho tvrdenie založené na ušlú mzdu a právnických a lekárskych poplatkov.


kopanie futbalových do publika je už dlho neoddeliteľnou súčasťou Stewarta programu, zvyčajne počas piesne Hot Legs.Ten uviedol, že je dôležité, aby jeho vystúpenie ako hrať Maggie May. "Prehliadka nebude show, keby som prestal kopať tie futbaly," on hovoril.Podpisuje gule, ktoré sú často predané.

Kash Sťažnosť prebýva na futbalových zručnostiach Stewarta. "Stewart má rozsiahle skúsenosti v oblasti športu futbal a skúseností v kopanie futbalových lôpt, keď predtým vyskúšal pre profesionálny futbalový tím vo Veľkej Británii a pravidelne hrá v amatérskych futbalových líg od mladosti," stojí v správe. "Stewart buď vedel alebo mal vedieť, že jeho konanie by mohlo spôsobiť ujmu nič netušiaci patrónov svojich koncertoch."

Aj keď Stewart vášeň pre hru, je dobre známe - má profesionálny štandard ihrisko v záhrade jeho Essex domov, pravidelne hrá, a jeho vlastné kreslo v krabici vedenia týkajúceho Celtic FC.

Avša k, keď to nie je úplne futbalová hviezda on často ukázalo byť.Príbeh o jeho mať been učeň na Brentford FC je mýtus. "Ani som sa priblížiť. Bol som dobrý, ale nebol som dosť dobrý, "povedal Guardianu v roku 2013.On bol tiež fotografoval napádať ihrisko po Škótsko porazí Anglicku vo Wembley v roku 1977. "Rozpráva sa, že anglická tlačová Bet365-Viac informácií išli skúsiť zohnať, ale nikdy to nebolo v anglickom tisku,cos Škóti držali ju do seba , "povedal Guardianu Michael Hann v nepublikované časti rozhovoru. "Oni to videli inak do angličtiny, pre ktoré sú Škóti boli zaťažení chuligáni."

Keď Stewart hral vo Veľkej Británii v roku 2013, označenie dverí miestach varoval: "futbalové lopty najskôr kopať do publika počas tohto predstavenia. "Stewart publicista povedal bola použitá označenie už niekoľko rokov, ale nebol schopný povedať, či bol Caesar Palace vystavil ich v roku 2012.

Stávkovanie na Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése