2017. július 21., péntek

Len počkajte, vlci. Futsalisté Chrudimi majú zlatý mečbal

Jeho celok bude v nedeľu v Chrudimi od ôsmich večer čeliť mečbalu desaťnásobného šampióna, ktorý zlatú prvoligovú sériu dokázal otočiť z 0: 1 na 2: 1 na zápasy. Teplická Balticflora pritom v základnej časti dvakrát veľmajstra premohla, vonku 3: 2 a doma 6: 1, navyše ho v penaltách obrala aj o pohár.

"nepozerám na to, či nám prospela zmena kouča. Dnes sme síce schopní Teplice poraziť, čo sme s trénerom Danielom neboli, ale stále ťažíme niečo z toho, čo priniesol.A niektoré prvky sa zmenili, "dumá chrudimský kapitán Lukáš Rešetár, ktorý tretiu partiu rozhodol. "Hlavne sme sa v play-off zomkli a začali sme bojovať ako jeden tím."

Teplický kanonier Michal Salák za vzostupom Chrudimi stavkove bonusy vidí hlavne návrat uzdraveného Romana Mareša po dlhodobom zranení. "Neuveriteľne je zdvihol," tvrdí Salák. "Nebudem sa vyjadrovať, aký je človek - čo na nás reve, to je hanba. Ale futsalisti je vynikajúci. Pohyblivý, dôrazný, nikomu nič nedá zadarmo. Bohužiaľ rozhodca naň majú iný meter. U nás mal teraz dostať dve žlté karty. On bude hovoriť, že zase plačem, ale nie je to tak. My neplačem a nebojíme sa ich! "

Sú aj ďalšie veci, ktoré sú oproti základnej časti inak.Jednu z nich pomenoval Rešetár - a našiel ju u súpera. "Teplice podľa mňa urobili chybu, že hru nerozložilo na viac hráčov. Majú kvalitný chlapcov, ale napríklad Holý a Salák do toho v prvých dvoch zápasoch nezasahovali. A sily proste ubúdajú, "cíti kapitán obhajcov. "Dvakrát sa predlžovalo, aj ja toho mal dnes ku koncu plný zuby. A to by som povedal, že som dobre trénovaný. Je to ich vec, ale my točíme viac ľudí a máme viac síl. "

V sezóne si Salák pochvaľoval, že hrajúci tréner Giva nepresadzuje len futsalisti, ktoré priviedol, a že nedáva Čechy do sport stavky ústrania. "Ale má to ťažké, je nás desať a všetci sme kvalitné.Nikomu sa nepáči, keď nehrá, ale tento rok sme aj s cudzincami jedna partia, tak to akceptujeme, "povedal.

A jeho terajší pohľad? "Pre mňa je finále zvláštne, bohužiaľ nedostávam priestor," mrzí Salak. Až v závere tretieho finálového zápasu sa dostal konečne na palubovku. "Je to na trénerovi, veria svojim hráčom.


Ale asi aj mne, keď som hral presilovku a power play. Dúfam, že sa na pľac dostanem viac. V sezóne som hral skoro každý zápas, som druhý najlepší strelec - a rovnako sedím. "

Ani príhovor hokejového idolu Jiřího Šlégr pred zaplnenú halou Balticfloře nepomohol. Chrudim je zlatu bližšie. "Boli sme si istí, že v Tepliciach jeden z troch zápasov Urve a že doma neprehráme. Čo bude stačiť k titulu.Plán plníme na 90 percent, tých desať musíme dohrať doma, "burcuje chrudimský Rešetár. Ale to aj Teplický ťahúň Salák: "Dvakrát sme už v Chrudimi tento rok vyhrali, môžeme znova. Chceme finále vrátiť pred naše divákmi! "

stavkovanie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése