2017. július 20., csütörtök

Hanba? Kdeže! Olomoučtí mladíci zaskočili slávnej Lazio

Že hrozí hanba? Kdeže, podarilo sa to znamenite. Mladí Hanáci vyhrali v Rakúsku nad Italy senzačne 3: 2!

Tretí tím minulého ročníka Serie A nenastúpil síce v útoku s majstrom bet365 sveta Miroslav Klose, ale ďalšie reprezentantmi nešetril - Antonio Candreva, Federico Marchetti, Danilo Cataldi alebo Felipe Anderson sa v Laa postavili proti partii bezmenných - Jemelka, Kalvach , Hladík a spol., ktorí v uplynulej sezóne slávili postup z MSFL.Nejzkušenějším hráčom Olomouca bol brankár Blaha a potom stredopoliar Falta.

"Biancocelesti" po polčase viedli vďaka trefe Djordjevic len 1: 0, po zmene strán však prišiel šok. Súper v oranžových dresoch troma gólmi (a predovšetkým aktívnou hrou) bet 365 href="http://www.game-baby.net/profile/danny84m106">bet365 bonus giganta dokonale zaskočil.Béčko Sigmy naštartovala vlastné bránka Lazia po rohovom kope. Rany Hladika a skvelo hrajúceho Petra Ševčíka, českého mládežníckeho reprezentanta, Rimanmi dorazili.

"Som rád, že sa nám to podarilo. Ale je to len príprava, "pozeral sa Ševčík. "Najskôr bet365 stavky sme boli ustráchaní, potom sme počas hry videli, že sú to rovnakí chalani ako my, že sa s nimi dá hrať.


A začali sme hrať svoju hru, "povedal klubovému webu. Sám na seba upozornil krásnu trefou, kedy si naviedol loptu do šestnástky a vypálil šikovne medzi nohami obrancu. A to ešte jedno sólo nevyužil.

"Mohli sme dať viac g� �lov, ale súper tiež.Hráča by som chcel pochváliť za tímový dobre organizovaný výkon, kedy sa skutočne vzájomne zabezpečovali, hrali v defenzíve na sto dvadsať percent a to je vždy dôležité, "cenil si tréner olomouckej rezervy Augustin Chromý.

"Stále zdôrazňujte, že do ofenzívy talentovaných hráčov máme, ale musíme pracovať na tom, aby pracovali aj do defenzívy. To sa podarilo, zvládli sme to. Lazio sa nezabíja každý deň, takže chlapci, ja i celý realizačný tím sme šťastní, že sme stretnutie takto krásne zvládli, "rozplýval sa.

Olomoučtí mladíci si veľké skúsenosti považovali. "Bol to úplne iný súper. S takým sme ešte nehrali. V dôrazu, silovo, vo všetkom. Než by sme si na to zvykli, tak by to asi pár zápasov trvalo.Na to, že tam boli hráči zo Serie A, to od nás nebol zlý výkon, "usmieval sa kapitán Jiří Texl. "V prvých minútach nám trvalo, než sme si na to zvykli, bol to nakoni ec dobrý zápas. A získali sme si aj fanúšikov, prišlo mi, že potom fandili viac nám, než súperi. "

Dobre to Sigma" zabezpečila ".

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése