2017. június 8., csütörtök

Edző Real után döntetlent Malaga Neda cél siralmas kártya

Madrid. Labdarúgók Real Madrid égett gyufát a 6. fordulóban a spanyol Primera unibet ingyen fogadások Division ellen Malaga (0: 0) hatalmas mennyiségű unibet sportfogadás online tiszta esélye. És előkészíti az eredmény három pontot, és elvesztette a vezető pozíciót.

Miután a közelmúltban elbotlanak táblázatban tartalmazza a harmadik helyen kétpontos Mank élén Villarreal. Point óriás, royal vesztes a rivális FC Barcelona.

Edző Valódi Rafael Benitez mrzel fel osztályokon keverés közben a végső szakaszban. „A végjáték, akkor már elhamarkodott," mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Nem akarok kifogásokat, hogy sikere s volt nagyon szerencsés. Először volt jobb üzlet a konvertáló az esélye," tette hozzá Benitez.

Ingatlan kezdeti percében dance védekező ellenfél.És az ülés alatt kialakított több mint tíz látványos zaváňajúcich tutoviek. Sem azonban nem ért véget a hálózat andalúz ellenfél.

Az egyik esetben már a kameruni kapus Idriss Carlos Kameni leküzdeni.


Az utolsó pillanatban jelent meg védő, aki rúgott kísérlet Isca a gólvonaltól.

A bírák ő nem felelt meg neki a labdát teljesen magasabb cél és elismerik. Televíziós képek azt mutatták, egy esetleges vita ítéletüket.

Nyilvánvaló, hogy a választottbírák tévesen értékelte a helyzetet tizenhat Malaga. Karima Benzemu nettó pozíció backswing labdát rúgott ellenfelek lábfej játékos. Tizenegy francia csatár nem jött létre.

További lapse bírók a fel nem ismerése bűnösnek Isca rendszeres cél. Luka Modrič vesznek a labda volt az utolsó játékos.Amikor középre, ott áll előtte majdnem méteres ISCOM és megadta neki a labdát vissza, így nem tudott menni les.

„Sajnálom, hogy különösen a végén az ülés foglalkoztunk bizonyos helyzetekben rosszul. Pozitív, hogy hoztunk létre egy hatalmas esélye, de nem tudott egyikük pontszám kártya sajnálatos", mondta Benítez. # CR7 volt 14 próbálkozás cél szombaton. Csak két volt a cél, bár…@ Cafc13Rob: http://t.co/EjL0ymasqK pic.twitter.com/v49m2VagLf - ESPN FC (@ESPNFC) szeptember 27, 2015

„Van, hogy jobban képes megbirkózni a nyomással és a break ellenfél, „tette hozzá Benitez.

76 perc elteltével a csapat játszott egy ember a területen több, miután látta a piros lapot Nordin Amrabat látogatók. De még ez sem segít neki.

unibet internetes fogadóirodák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése