2017. április 11., kedd

Brownlow medaily obľúbený Nat Fyfe vylúčiť ani u konca AFL pravidelnej sezóny

Brownlow medailové nádeje Nat Fyfe dostali ranu hviezdy Fremantle stredopoliar vylúčený zo záverečných dvoch kolách AFL pravidelnej sezóny pre zranenie nohy.

Fyfe bude chýbať stretnutie proti Melbourne a Port Adelaide potom, čo bol založený zápalom v jeho ľavej lýtkovej kosti - ochorenie známe ako okostice. Zranenia nesúvisí s ťažkým korku, ktorú získal z hlohu je Sam Mitchell pred siedmimi týždňami, ku ktorému došlo v Fyfe z druhej nohe.

Fremantle očakávať Fyfe bude vhodné vrátiť sa po dobu jedného z finále týždeň, ale úraz zanechá mu krátky zápas praxe.Fyfe nedávno minul dva týždne pre zranenie slabín, čo znamená, že vstúpi do finále mať hral len dva z posledných šiestich zápasov.

Jeho prepúšťací bude tiež otvoriť dvere pre niekoho iného, ​​aby pon na Brownlow medailu. Fyfe bolo najteplejšie z favoritov vyhrať prestížne ocenenie potom, čo produkuje rad pľuzgierov displejov v otvore 14 kolách sezóny. Ale on sa snažil zachytiť, že dominantná forma, pretože Copping škaredý korok od Mitchella koleno guľaté 15.

Jeho nižší výkon, plus dva týždne von s zranenia slabín, znamená Fyfe je nepravdepodobné, že by dopytovania viac ako tri hlasy z koleso roku 15.Dokonca tak, jeho pľuzgiere skorá forma môže byť dosť, aby ho pred podobnými Todd Goldstein, Matt Priddis a Patrick Dangerfield.


zranenia Fyfe prichádza v nevhodnú dobu pre Dockers, ktorí sa snažia získ ať ich mojo v lead-in do finále. Po sebe idúcich strát na západnom pobreží a severnej Melbourne ostáva Fremantle hľadá zraniteľná, s Eagles šancu ich generálne opravy v závode pre menšie premiérskej funkcie.

Skipper Matthew Pavla možno tiež chýbať Nedeľný stret s Melbourne na štadióne Domain zatiaľ čo on bojuje boľavé Achillovej šľachy.

Ale v niektorých lepšie správy, goalsneak Hayden Ballantyne je v predstihu jeho zotavenie z hrudnej chirurgie, dláždi cestu k návratu do jedného týždňa od finále.Na prístavné robotníci bojovali za napadnutie potencie v posledných mesiacoch a návrat Ballantyne by masívne zvýšenie ako morálku i na poli palebnú silu.

"Ten prináša tlak smerom dopredu sme boli chýba v priebehu posledného pár týždňov a táto skúsenosť sa dopredu, "povedal prístavné robotníci obranca Michael Johnson z Ballantyne. "Myslím, že pomôže [Chris] Mayne a Michael Walters von."

Fyfe je zranenie vynútené absencia znamená, že už nie je v nebezpečenstve, že rozhodol, nespôsobilé pre Brownlow cez suspenziu.

< p> Začiatkom tohto týždňa, 23-ročný ďakoval svojej šťastnej hviezde, potom, čo bol zbavený všetkých obvinení, ktoré Match hodnotiacej komisie v priebehu jeho čelnej Betclic-Vyzdvihnúť svoj bonus zrážky s severnej Melbourne Ben Jacobs.

Betclic-Otvorte si účet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése